Per preparar aquesta temporada de Tardor de 2020, els participants de la nostra ràdio universitària s’han format en diversos tallers organitzats amb professionals del món de la ràdio.

Aquest trimestre es va realitzar la formació “Com dissenyar un magazine” amb el Joan Lluís Garcia del Moral, sots-director d’El Món a RAC1 on es van comentar estratègies per fer un espai radiofònic efectiu i atractiu.

Posteriorment, també es va realitzar el taller “El Guió radiofònic” amb Jordi Saumell, el coordinador de guió d’El Món a RAC1 on es van veure tècniques d’entrevista, models de guions i solucions per guionitzar els continguts de ràdio.

I finalment, es va fer als estudis de ràdio del TecnoCampus el taller “Tècniques de so per a ràdio” amb el Carles Solé, tècnic de ràdio a Ràdio Premià de Mar i Mataró Ràdio. En aquest taller els voluntaris van poder conèixer i practicar com realitzar correctament a nivell de so un programa radiofònic.