Des de la Tribuna

Programa de temàtica poliesportiva on es tractaran temas d’actualitat així com curiositats de diferents esports en clau relaxada i amb un toc d’humor.

A la segona jornada del programa, el Victor, en Joan i en Ruben, comenten els efectes que ha provocat el Covid-19 en el món de l’esport i la repercussió del Video arbitratge en el futbol entre d’altres temes d’actualitat.

En aquesta última edició, fem un repàs global del programa i mirem enrere per veure quins han sigut els millor i pitjors moments d’aquesta gran experiència. TRIBUNERUS FOREVER

Repassem el desenllaç de les competicions esportives i analitzem el possible futur dels equips punters de la lliga espanyola. Ens embrutem les mans i posem en dubte el rigor del periodisme esportiu actual, per finalment acabar amb una nova secció d’excuses per poder veure el futbol en moments on tens compromisos.

Programa dedicat a la nova superlliga europea!

La nova edició de Des de la Tribuna ja és aquí!

En aquesta jornada els nostres tertulians comentaran l’actualitat i les curiositats que envolten la competició europea de futbol més prestigiosa del món: la Champions League.

Programa especial de Des de la Tribuna dedicat al e-sports.

A la cinquena jornada del programa, repassarem l’actualitat de la lliga després de la primera volta i analitzem en profunditat el rendiment dels jugadors del fútbol club barcelona, tot això, amb l’ajuda d’un convidat estrella.

Deixem la gespa i ens centrem en el parquet per parlar de futbol sala!

En aquest programa agafem les maletes i ens desplacem cap als Estats Units.

A la segona jornada del programa, el Victor, en Joan i en Ruben, comenten els efectes que ha provocat el Covid-19 en el món de l’esport

El programa format pels millors “tribunerus” iniciarà la seva història en el món de la radiodifusió esportiva.