Entre Nosaltres

Programa radiofònic sobre cultura amb el que si no tenies plans pel cap de setmana, ja sabràs què fer o on anar i tot això mitjançant l’humor.

Avui ens despedim de la ràdio, últim programa de l’entre nosaltres, amb un convidat especial! Recordarem moments de la universitat, recomanarem les últimes pel·lícules que estan en cartellera, ens endinsaren a la cultura de pobles i cultura musical i per últim repartirem uns premis tot recordant els millors moments del nostre programa, fins aquí l’entre nosaltres moltes gràcies per aquests mesos!

El programa d’avui com veureu a sofert diferents canvis pot ser que tots siguem impostors o que no hi hagi ningú… la cultura a l’alça i les ganes de aprendre són el motor que ens guia el programa d’avui, quedeu-vos i si voleu venir a veure secrets de la nostra producció ens podeu seguir a les nostres xarxes socials.

Benvinguts i benvingudes un altre setmana El vostre potcast preferit l’entre nosaltres! Aquesta setmana parlarem d’una de les pel·lícules en tendència, Una joven prometedora.

Torna Entre Nosaltres el programa de Cultura fet la ràdio TecnoCampus. Aquest nou programa trobareu diferents elements que recordareu dels anteriors programes, seccions renovades, històries noves i algun joc per veure el vostre grau de cultura. 

En el programa d’avui descobrirem sèries actuals espanyoles, coneixerem curiositats de països del món i moltes coses més!

Les notícies més fresques de la 15a, los Bridgerton i més series, unes preguntes que ens posaran a prova a veure qui realment té més cultura de tota la sala.

En el programa d’avui torna l’impostor i torna a la cultura! Parlarem de cine, sèries i cultura del nostre territori! 

Torna entre nosaltres el programa de cultura fet la ràdio Tecnocampus, aquest programa trobareu un nou format ja que a l’haver canviat de mapa del Joc que estem jugant moltes de les coses han canviat i per això ens hem hagut d’adaptar!

Aquest programa tindrem l’especial de Nadal, amb una veu extra a l’estudi i sempre amb la cultura com a línia a seguir.

En el programa d’avui tindrem els jocs més culturals del programa, una bona música per fer-nos ballar, un quiz de Salvame i moltes coses més.

En el programa d'avui parlarem sobre el retorn de la normalitat en els teatres, parlarem de la sèrie Rick y Morty i de moltes més coses!

Ir a descargar