Music is the Answer

Music Is The Answer és el programa on podràs escoltar les cançons dels DJ’s que han marcat el panorama musical a partir del House i el Hip Hop. Viatjarem d’un país a un altre a través d’un artista en cada programa, en el que també escoltarem les seves influències, novetats, curiositats…

Prepárate para un programa lleno de temazos que nos llevaran por una montaña rusa de sensaciones. Hoy DMX y muchas más!

quest és un dels programes més esperats per nosaltres, parlarem i escoltarem als britànics Disclosure, un dels duets més influents del moment de música House.

Avui viatjarem fins al sud dels estats units, més específicament al Houston, per conèixer la història d’un dels pioners del rap meridional, Scarface!

Creadors del French Touch i un duet que va sacsejar tota la indústria de la música, son dels que parlarem i escoltarem durant aquest programa.

Tornem amb 50 Cent! L’artista que va porta la corona del “King of New York” a principis dels 2000’s i que va convertir-se en una icona de la cultura.
Avui 50 Cent i molt més!

Al programa d’avui tornarem al so dels anys d’or del Big Room i Progressive House dels anys 2010 o 2013. Coneixerem a les primeres DJs i productores femenines que van aconseguir un èxit abrumador durant aquests anys. Si vols sentirte en un gran festival, escolta aquest programa que hem preparat per a tú. Avui NERVO, i molt més!

Cantant, escriptor, multiinstrumentista, productor, i guanyador de 4 Grammys. D’Angelo és una d’aquestes joies amagades de la música. 

Trobar el punt d’equilibri entre el món comercial i el underground és molt complicat però, Armand Van Helden és un dels pocs que ho ha aconseguit amb èxit. 

Kanye West és sense cap dubte l’artista més influent de les dues últimes dècades.

Tornem de nadal i viatgem cap Anglaterra per descobrir un dels artistes més escoltats de la història. 

En aquest programa descobrirem la figura de J Cole, un dels millors MC’s de la nova escola.

Avui, DJ Premier i molt més a Music is the Answer!

Un dels DJs i productor més influents del House als 90 és Erick Morillo.

Primera edició dedicada al Hip-Hop del millor programa musical del TecnoCampus!

Estrenem Music is the Answer, el programa musical que és tendència al TecnoCampus.