Music is the Answer

Music Is The Answer és el programa on podràs escoltar les cançons dels DJ’s que han marcat el panorama musical a partir del House i el Hip Hop. Viatjarem d’un país a un altre a través d’un artista en cada programa, en el que també escoltarem les seves influències, novetats, curiositats…

¡Hoy, en Music Is The Answer, nos volvemos rockeros! Hablaremos de cómo dos hermanos crearon una de las más grandes bandas del Hard Rock y de la música, AC/DC. Vive la música como nunca con las mejores canciones de esta legendaria banda australiana.
¡Let There Be Rock!

Vuelve a ser viernes y vuelve Music Is The Answer con probablemente uno de los programas más esperados de Hip Hop, y es que hoy hablamos de nada más ni nada menos que Eminem. “Slim Shady” es de esos raperos que no puede fallar en top diez de los mejores de la historia, con una carrera espectacular llena de éxitos y polémicas.
¡Hoy Eminem y mucho más!

En este nuevo programa os traemos a los padres fundadores del Nu-Metal, pioneros de la nueva ola de los 2000 que marcaron a toda una generación. Hoy os presentamos a Linkin Park, rindiendo tributo al legendario Chester Benington. ¡Hoy Linkin Park y mucho más!

En la edición de hoy, hacemos todo un homenaje al arte del “sampling” y a uno de los grupos, menos recordados pero más importantes de los 70/80’s, los Isley Brothers. Disfruta de un programa lleno de hits tanto de Rap como de Funk !

Prepárate para un programa lleno de temazos que nos llevaran por una montaña rusa de sensaciones. Hoy DMX y muchas más!

quest és un dels programes més esperats per nosaltres, parlarem i escoltarem als britànics Disclosure, un dels duets més influents del moment de música House.

Avui viatjarem fins al sud dels estats units, més específicament al Houston, per conèixer la història d’un dels pioners del rap meridional, Scarface!

Creadors del French Touch i un duet que va sacsejar tota la indústria de la música, son dels que parlarem i escoltarem durant aquest programa.

Tornem amb 50 Cent! L’artista que va porta la corona del “King of New York” a principis dels 2000’s i que va convertir-se en una icona de la cultura.
Avui 50 Cent i molt més!

Al programa d’avui tornarem al so dels anys d’or del Big Room i Progressive House dels anys 2010 o 2013. Coneixerem a les primeres DJs i productores femenines que van aconseguir un èxit abrumador durant aquests anys. Si vols sentirte en un gran festival, escolta aquest programa que hem preparat per a tú. Avui NERVO, i molt més!

Cantant, escriptor, multiinstrumentista, productor, i guanyador de 4 Grammys. D’Angelo és una d’aquestes joies amagades de la música. 

Trobar el punt d’equilibri entre el món comercial i el underground és molt complicat però, Armand Van Helden és un dels pocs que ho ha aconseguit amb èxit. 

Kanye West és sense cap dubte l’artista més influent de les dues últimes dècades.

Tornem de nadal i viatgem cap Anglaterra per descobrir un dels artistes més escoltats de la història. 

En aquest programa descobrirem la figura de J Cole, un dels millors MC’s de la nova escola.

Avui, DJ Premier i molt més a Music is the Answer!

Un dels DJs i productor més influents del House als 90 és Erick Morillo.

Primera edició dedicada al Hip-Hop del millor programa musical del TecnoCampus!

Estrenem Music is the Answer, el programa musical que és tendència al TecnoCampus.