Pixel Voice

Nova etapa i actualització del programa que ja coneixeu, Pixel Bois. Ara ens centrem en la dinàmica que ja veníem fent els darrers temps: : Fem entrevistes a personalitats del videojoc. Esperem que ho gaudiu!

Avui tenim la segona parte de l’entrevista a Jordi de Paco, en la que parlem sobre alguns consells per poder escriure bé, la mesura de la interacció per minut i la creació de obres universals a partir de les experiències més personals.

Benvinguts a Pixel Voice, el programa setmanal de entrevistes a desenvolupadors de videojocs. Avui us portem la primera de la entrevista de Jordi de Paco.

Avui us portem la segona de la entrevista a Josué Monchan on parlem de el multivers creat per els jugadors.

Avui tenim a Josué Monchan, diseñador narratiu i guionista a Pendulo Studio. Ha vingut al programa a parlar sobre les diferencies entre les narratives interactives i les narratives encastades. Esterem que os agradi ¡Stay Tuned!

Nova entrevista a més personalitats del món dels videojocs

Segona part de l’entrevista a Noli. 

Primera part de l’entrevista a Noli. En ella sabrem el seu punt de vista del sector dels videojocs.

Primera parte de la entrevista con Noli

Segunda parte de la entrevista a Mohammed Bakir. En ella seremos capaces de conoce su historia llena de inquietudes y el porqué está con Pixel Voice

Segunda parte de la entrevista a Sandra Samper. En ella encontraremos sus anécdotas más destacados.

Primer episodi d’una nova etapa on ens centrem en la dinàmica que ja veníem fent els darrers temps: : Fem entrevistes a personalitats del videojoc. Esperem que ho gaudiu!