Pròxima Estació

Tot viatjant per diferents parades del metro de Barcelona, els oients gaudiran de diferents seccions d’actualitat farcides d’humor conduïdes pel nostre magistral locutor Jofre i amb els seus ajudants Pol i Xavier i amb la Marina a la cabina; no us perdeu els transbords d’aquest viatge tan amè.

Últim adéu? Tornarem? Últim programa de la temporada i no és fàcil dir adéu, per això tornem als clàssics: el Pol para a Encants amb l’actualitat més recent de la setmana. Escoltem els nostres oients per saber com veuen el futur del programa. En Xavier ens parla d’acomiadar-se i ho rematem tot escoltant els temacles del podcast mentre que ens diem veritats a la cara. Sona un pitido de fons desagradable, però les nostres veus tan maques ho compensen. Moltes gràcies a tothom!

Avui baixa al metro Paco Fiestas per parlar de Crims i explicar-mos que ha estat: Tècnic de comunicació, administratiu, vegetarià, camioner, possible jugador del Barça, mestre de la nit, poeta i sobre tot amant dels animals.

L’Andreu Juanola baixa al metro per primer cop, perquè puguem saber d’ell més enllà de la Sotana.

Martí Carrasco, compositor del tema que arrassa al Búnquer de Catalunya Ràdio “Hola, hola sóc la Tuberculosi” parar a Pròxima Estació.

Joan Gasull, primer convidat. Per saber qui és, escoltar el programa. Nosaltres tampoc el coneixem.

El Pol només sap parar a Encants, i parem per parlar de Reddit i de Pablo Hasél. El Jofre para a Pep Ventura per fer un 1×1 especial Metro sobre els candidats del 14F.

Anem a Encants amb el Pol per analitzar el resultat de les eleccions 14F i fer un seguiment de la manifestació per la Llibertat de Pablo Hasél.

De nou el Pol para Encants per parlar de: les eleccions del Parlament, la fuga de Youtubers a Andorra i el doblatge de la sèrie d’Altsasu.

El Pol va cap Encants per portar-nos tres temes: l’habitatge, violència policial i la nova vacuna.

El Pol para a Encants, en Xavi para a una nova estació amb una llista d'enemics públics i truqem a Jordi Del Horno.

Ir a descargar