Tune The Sound

Nou programa musical a la ràdio del centre. Aquest cop cunduit per 4 estudiants de primer de Mitjans Audiovisuals.

 Per al setè programa de Tune the Sound us portem un episodi molt especial, una recopilació dels millors hits dels 80’s. Aquí trobareu de tot desde Soft Cell fins a Elton John! A més de aquests grans tracks, també us portem el weekly hit amb 4 recomanacions per a vosaltres, seguit de la BSO de la película “Guardianes de la Galaxia”, i acabarem amb la secció on vosaltres sou els protagonistes, played by u!

Per aquest sisè programa de Tune The Sound us portem al grup més exponencial de la dècada dels 2000s, One Direction. Aquesta famosa banda composta per Niall, Zayn, Liam, Louis i en Harry van debutar en un programa de talent, i a partir d’allà la seva carrera va enlairar-se. A més de l’artista del dia, us portem les seccions de Weekly-Hits on nosaltres us recomanem grans èxits; la secció de bandes sonores, on en aquest programa parlarem de la pel·lícula Crepuscle i la secció de Played By U on vosaltres poseu el ritme al programa.

En el cinquè episodi de Tune The Sound us portem l’artista que més ho ha petat el 2020, The Weeknd. Parlarem dels seus inicis amb el rap, R&B i com el seu estil tan homogeni el fa únic. D’altra banda, com de costum tindrem la secció de Weekly-Hits on nosaltres us recomanem hits, però aquesta setmana la bomba recau a les Bandes Sonores, on us portem la de Mamma Mia amb els hitazos del grup suec ABBA. Així mateix, podreu gaudir de la secció de Played By U, on vosaltres sous els protagonistes al programa.
Recorda, sintonitza Tune The Sound!

Per al quart programa de Tune The Sound coneixerem la trajectòria de la jove cantant Billie Eilish, coneguda per la seva música “out” del normal i que triomfa arreu del món. D’altra banda, a la secció de Bandes Sonores parlarem sobre la pel·lícula Mamma Mia.

Per a aquest tercer programa de Tune The Sound parlarem sobre un dels grups més destacats del panorama garage i indie-rock, Arctic Monkeys.

En aquest segon programa de Tune The Sound parlarem sobre el rei del Pop, el gran Michael Jackson. Comentarem els seus inicis des del grup amb els seus germans i posteriorment la seva carrera com a solista.

Clairo és un dels exponents més importants del gènere indie. Amb els seus hits com Hello? o Sofia us convidem a gaudir d’aquest programa de Tune The Sound, acompanyat de les seccions Weekly-Hits i Bandes Sonores.